Víš?

Víš?

Anotace: Pár otázek...pro kamarádku. Přemýšlela jsem, co pro mě znamená a zjistila jsem, že za to, aby byla šťastná, bych dala svůj život.

Víš, že pro mě jsi Ty první,
potom já, on, všichni další?
Víš, že chci být kámoškou Tvou,
ikdyž budem mnohem starší?

Víš, že večer, než jdu spát
volám k nebi přání své,
ať jsi stále hodně šťastná,
ať to tak i zůstane?

Víš, že večer, když usínám
pláču, brečím, křičím, řvu,
protože mi strašně vadí,
že Ti pomoct nemůžu.

Víš, a tohle fakt myslím vážně,
budu křičet ze všech sil,
svůj život já obětuji,
by se ten Tvůj krásně žil.
Autor Rakasteta, 18.11.2007
Přečteno 497x
Tipy 1
Poslední tipující: přema
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí