Řád světa

Řád světa

Anotace: slova v sesite a oblacna obloha

Řád světa

Zamotané jako ticho
uzly na hlavě
hnízda myšlenek
a vevnitř víří
změť chmýří
a čar
v rychlém sledu
obrazy, barvy, tvary,
oblačná obloha…

Ve chvíli klidu
do sešitu
načmárám
pár slov
která pak budu
opakovat
do skonání světa
dají mu řád
už napořád…
Autor Stepa, 06.06.2005
Přečteno 252x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí