STARÁ LÁSKA NEREZAVÍ

STARÁ LÁSKA NEREZAVÍ

Anotace: ...zase nepodarek, ale nemohu za to .....vím, že budete shovívaví .... děkuji! :-))

Krásný víkend, chvilky s tebou!
Zase jsi mě hostil něhou!

Tou nejsladší,co umíš dát!
Chci si ji od tebe stále brát!

Hezky jsme si povídali,
pár pusinek sobě dali.

Jen jedna otázka zůstala nezodpovězená.
Proč je naše láska tak silná, neomezená?

Vždyť už dlouho, dlouho trvá!
Pyšní se tím, že byla prvá!

Snad přísloví či moudrost ..... ta ví!
Možná je to tím, že stará láska nerezaví?
Autor Dalimila, 06.06.2005
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí