PO PŘEDSTAVENÍ

PO PŘEDSTAVENÍ

Anotace: Tak trochu pro Yesjane. Tohle jsou nejhezčí chvíle, které znám - tedy skoro....

Sametové ticho zhasnutého jeviště
Studené oči vypnutých reflektorů
Roztrhaný plakát na něm žádné příště
Šatna bez šatnářky dveře bez dozoru

Prázdné řady ošoupaných sedadel
Zavřená čerstvě uklizená šatna
Galerie opuštěných zrcadel
Všechna jsou němá chladná a matná

Jen bílá rukavička ukrytá za šálou
Tu ztratil dnes Don Quijote
Je důkazem – zde hrálo se divadlo
Ve kterém uslyšíš věčnosti tikot
Autor Písnička, 06.06.2005
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí