Díky

Díky

Anotace: to snad ani báseň není,jen Vám všem poděkování

Písmenka od vás všech byla příjemná,milá
u srdíčka mě pohladila...jsem zjistila.
V tom klubku spřízněných duší
jsem alespoň na chvilku zapomněla na smutek co mě
už dlouho neopouští,
ač se bráním a zuby tisíkrát zatínám...

Díky Vám všem človíčkové písmenkama posedlí
Autor Jarika, 06.06.2005
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí