Klec

Klec

Anotace: Nechci být vulgární,ale jinak to ze mne nevyšlo...

Líbáš,jak roztoužený hurikán.
Jistě,jseš samec.
Chováš se jak kanec,
nejsi Ty al´ puritán.

Proč máme tak málo času,
na sebe,
mám doma tvrdou basu,
ale miluji jen Tebe.

Strašně mě to žere,
když se se mnou někdo pere.
Zvaláště,když jde o mou lásku,
nesnáším,když dáváte si sázku.

Orel nebo panna?
Budu zase sama?
Jak dlouho nám to vydrží,
když do našeho vztahu,
dříve než ho zadrží,
přinesete hanu!

Hanu,se kterou se nedá žít.
Nutíte mne,mám se tedy bít??

Bože!
(prosím jen Tebe,ať pochopí!)
Autor lju.lju, 06.06.2005
Přečteno 259x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí