Smutná princezna

Smutná princezna

Anotace: Tato básnička je psaná ze srdíčka...z bolavého!!!

Smutná princezno,oči máš hluboké,
úsměv z tváře tvé dávno se vytratil,
vnitřní prázdnota tě zžírá,a já se ti ani nedivím.

Smutná princezno,stavíš si hrad ze smutku a slz,
princ tě nemá rád,to už dávno víš,
on srdce má ledové,zbytečně se trápíš.

Smutná princezno,srdce tvé je v plamenech,
kdo uhasí ten žár dřív než srdce ti shoří?
Ty víš,že princ to nebude,a stejně pořád doufáš.

Smutná princezno,po tváři slza ti stéká,
nikdo už nevrátí potoky slz a bezesné noci,
kvůli princi svět se ti zbortil,nemohu ti pomoci.

Smutná princezno,ponechej to času,
slzy neroň a neproklínej prince,
čas nejlepší léčitel je,
i když splachuje i ty poslední naděje.
Autor nikolka.palousek, 06.06.2005
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí