Sedmikráska,motýlek a já

Sedmikráska,motýlek a já

Anotace: ...

Uletěl jsi jako ten motýlek,
co sedí na sedmikrásce.
Já v nás věřila,jsem snílek,
a zatím někdo ublížil naší lásce.

Vyprchal jsi jako v minerálce bublinka,
já si pak připadala strašně malinká.
Vlastně..pořád si tak připadám,
jenom tebe ráda mám.

Zmizel jsi jako stovka na chodníku,
,,Utrápila se láskou" psáno na pomníku.
Sedmikráska opuštěná,
motýlek šel si jinou najít,
a ona těd pro koho žít nemá,
proč ji musel radost vzít?
Snad tak nikdy nedopadnu,
Než se trápit,radši jako sedmikráska zvadnu...
Autor Gagulii, 06.06.2005
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí