Píšťalka smrti

Píšťalka smrti

Anotace: Nudí vás již ono staré téma o smrti ? Pak tedy nuĎte se ještě víc a můžete mezitím popřemýšlet kdo že to hraje na píšťalku. A vůbec ... neslyšíte tiché pískání ?

Písk ...

Uslyšíme, až Smrt si pro nás půjde.
To svolává všechny píšťalkou ,
která určuje, kdo žít či nežít bude.

Pískání však slyšet je moc často,
a Smrt už běhat nestačí,
tak jen k těm nepravým dokráčí.

Písk, písk, písk ...

Lidé se srdci,
jeden po druhém zmírají,
a ti bez něj,
úspěšně se skrývají.

Však kdo že ústa u píšťalky má ?
Kdo sleduje lidi na Zemi nejspíš slepýma očima ?
Kdo dopustí že člověk s láskou v srdci mlád může zemřít?
Kdo nechá dobré-živé už jen ve zlo věřit ?
Autor Wooh, 06.06.2005
Přečteno 430x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí