Pravda

Pravda

Anotace: O té, kterou každý měl by znát...

PRAVDA

Pravda je pravda, však lež je lež,
co s pravdou proti ní dokážeš?
To mnozí lidé říkají
a pravdy se tak zříkají.
Pravda je skromná, nic nežádá,
pravda je Bůh, ten nestrádá.
Má času dost a dost
a nemá nikdy zlost.
Nezlobí se, že jeho děti pravdu ubíjí,
on ji zná, on ví.
Ví, že cesta je jen jedna,
chudák kdo ji nezná.
Snad pozná, možná ne.
Snad na pravdu si vzpomene...
Autor Manik, 07.06.2005
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí