Večerní město

Večerní město

Anotace: ***

Když tma svou
Černou barvu
Na město rozlila
Světla se rozsvítila
Do tmy
Žluté kužele vypalují
Noc rozkrývají

Město ožívá
Zvláštní nádech
Tajemného večerního světa
V sobě má

Nejvíce noční můry
Ta světla přitahují
Omámené oslnivým svitem
Bez vlastní vůle
Vstříc jim se vrhají

Jakási obrovská touha
Žene je vpřed
Ta touha i lidi
Do ulic z domovů vyhání
Co světla tak magicky prozáří

Z nadhledu, pak město
Jak pouťový lampion vypadá
Lampion co tisíce můr
Přitahuje, pohlcuje
a lidí též …
Autor WWW, 07.06.2005
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí