MYSLÍM NA TEBE

MYSLÍM NA TEBE

Anotace: ...před spaním .... :-)) pro mé Sluníčko

Miláčku, spiš? Já ještě ne!
Pořád myslím jen na tebe.

Po hvězdičkách ti pusinku posílám,
na tebe Sluníčko stále vzpomínám.

Až ráno otevřeš očenka,
virtuálně tě pohladí moje pacenka.

Nový den začne se.
Copak nám přinese?

Určitě krásně věci!
Vždyť uvidíme se přeci!
Autor Dalimila, 07.06.2005
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí