MILÁ

MILÁ

Anotace: ...to jsem dostala ráno, od mého Sluníčka... a hned je krásný den!

Slovy nelze vyjádřit,
jak šťastný jsem, že tě mohu mít.
Celou bych tě zulíbal
a svou lásku tobě dal.
Nejen v tom dobrém chci s tebou být,
ale i v těžkých chvílích tě podpořit.
Obdivuji tvou duši!
Jsi vzácná žena, moc ti to sluší!
Dáváš mi srdce, dáváš mi cit,
já ti chci prostě....svými slovy (bez veršů) říct:

Miláčku, děkuji, že mi osdu dopřál,
aby jsi mi vstoupila do života. Jsi mým denní chlebem, mou nadějí, mé světlo ...!
Jsi mým denním chlebem, mou nadějí
Autor Dalimila, 07.06.2005
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí