Klobouk

Klobouk

Anotace: Neumí, neumí křičet...

Malý klobouk sedí na hlavě.
Sedí, podřimuje..
Vítr fouká.
Hodí se k pánově postavě.

*

Kabát má však velký jako stan.
Zachmuřeně si pobrukuje..
Kouří cigaretu..
Ne klobouk, jeho pán!

*

Najednou letí klobouk pryč.
Vítr se změnil ve vichřici.
Pán nastupuje do tramvaje..
A klobouk říka sám sobě: ,,Křič, křič! "

*

Ale klobouk křičet neumí.
Autor rumovávíla, 22.11.2007
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí