Nejsem – nemůžeš

Nejsem – nemůžeš

Anotace: A to jsem taky já. Pánové, nevyberete si!

Nejsem panenka na hraní
A i když tě omrzím
Nemůžeš mne jen tak odhodit

Nejsem půjčená knížka
A když tě hned nezaujmu
Nemůžeš mne jen tak vrátit

Nejsem zatoulaný pes
Co o přízeň u dveří prosí
A ty mne nemůžeš jen tak odehnat

Nejsem bezduchá loutka
A i kdyby sis to přál
Nebudu poslouchat na slovo
Autor Písnička, 07.06.2005
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí