Co chce tamagotchi??? 2002

Co chce tamagotchi??? 2002

Anotace: Starý muž stojí pod stromem, který již dávno ztratil svoje listy. Obloha šedá smogem sotva propouští sluneční svit a stařec vzdorujíc nevolnosti způsobené neupdatovaným kardiostimulátorem teskně vydechne...

Sbírka: Křemíkové nebe...

Kníká podivná plastiková cetka
Chce dostat vše a chce ti patřit
Chce být přítel bez otázek, ale neumí dát přátelství
Chce... Uf!!!
Pořád něco chce!!!

Prostředky mobilní komunikace nyní stanou se hračkou
Tamagotchi proměnil se ve virtuální osobnost
Okupuje výpočetní výkon tvého srdce
Podivná plastiková cetka dostala to co jí má náležet

Stala se součástí systému a začíná sama diktovat
Ospravedlňovat svojí existenci
Je vyrobena pro tebe a tudíž pro všechny
Co je dobré pro všechny má být dobré pro tebe

Nemůže být "IN", kdo nechce podivnou plastikovou cetku
Není důležité být jedinec
Masová výroba a výbava údává směr pohybu
Pohybující dav se stává Tamagotchim
Tamagotchim v rukou toho, který dává to co chce dav
Dav je trh a trh je vše

Podivná plastiková cetka se stala pánem světa
Pánem světa bez války a politiky
Než jí vystřídá nová generace "hraček" určených k tomu, aby nahradili lásku
Láska má být nahrazena módní vlnou integrovaných zařízení
Stroje, které nahradí vztahy mezi lidmi
Sami se staneme světy, které budou uspokojovat trh, každý jeden z nás
Láska se stane technologií
Softwarem, který půjde dobře na odbyt
Láska potřebuje své systémové integrátory
Láska potřebuje mezinárodní garanci a servisní dokumentaci
Interakce jedinců má být největším bohatstvím budoucnosti

Unikli teleprezenci a pocítili dotyk - obyčejný dotyk dvou lidí

Nic míň!!!
Autor Cybermud, 07.06.2005
Přečteno 325x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí