Štestí

Štestí

Anotace: někdy je vzácné, tak si ho nenechte utéct..

Už nemůžu utíkat dál
Už neslyším tvůj dech
ten plamínek co ve mě plál
sfoukává tvůj spěch

Těžknou mi nohy
nestíhám dál žít
ale spadlas mi z nebe
tak nenechám tě jen tak jít

Polamu zavírám oči
vidím tě před sebou stát
takhle to asi skončí
měl bych to vzdát

Hlavou mi proletí
tisíce vzpomínek
ty nemáš ani ponětí
že ten plamínek
opět začal plát

Zatínám vůli..
dál budu se za tebou hnát
už sem měl tolik smůly
a štěstí je něco
za co se vyplatí prát

Spadlas mi z nebe
Nechalas mě s tebou snít
Štěstí mi dalo tebe
tak nenechám ho jen tak jít
Autor Midnighter, 24.11.2007
Přečteno 563x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí