jen to nic

jen to nic

Anotace: nikdo už nelítá!!!!!...

štěstí tušené v torzech pocitů
jen opar mlhavý
vzpomínky
bloudění těl ve tmách osudů
brození v bahně
žádné námitky
Uzavřená brána klíčem z bázně
nikdo se nesnaží
nehledá
odlesk ticha čechrá smrti skráně
panuje strach
nikdo nezpívá
slova obutá do zlatavých (o)kovů
obdoba klícek
nikdo nelítá
pochodně pohasli pod tíhou roků
opona padá
nikdo netleská

zhudebněno kapelou ORA ET LABORA
Autor zewlakk, 25.11.2007
Přečteno 281x
Tipy 7
Poslední tipující: kikis, pavlis, Emily Winnacott, Jiparo, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné verše...

25.11.2007 13:43:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí