Hvězda, sex a prázdnota...

Hvězda, sex a prázdnota...

Anotace: ...té, která je bledě černá jako havran....18+

Studená noc a měkce bílá deka
roztančená řeka, epicentrum v klíně
tajně vymyšlená orgastická Mekka...

Tisíce tváří a stovky beze jména
arytmická změna, křeče do zápěstí
v podkolenní jamce pot s příchutí Žena...

Páteř do oblouku a půlkroužky v dlani
vstříc vášnivé sani, chytit spadlou hvězdu
osamělé slzy, co kdysi dala lani...

...prázdnota v klíně, ta je jako v srdci...
...nejvíc krutě bolí krátce po půlnoci...
Autor Ayla, 25.11.2007
Přečteno 295x
Tipy 20
Poslední tipující: A. L. McCawley, Angelon, simsa, Brbla80, La Suneteto, Mirka Hedbávná, Severka, Bíša, jedam, prostějanek, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo!

11.12.2007 16:48:00 | EsmE

Ten Eros tady na Literu s tím svým lukem teda řádí....
:-))

To je prostě nádhera... :-)

05.12.2007 15:26:00 | La Suneteto

Hmm...

25.11.2007 13:42:00 | Bíša

štěstí máte...
Děkuji..

25.11.2007 12:46:00 | Angelon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí