Když se podá ruka

Když se podá ruka

Anotace: Věnováno človíčkovi, kterého si moc vážím, a který včera večer okusil příchuť "čarování"... :o)

Když držíš ruku podanou,
víš, že v ní místo pro zlo není,
že nemáš bitvu prohranou,
nedovolí ti klesnout k zemi.

Když držíš ruku podanou,
cítíš z ní jenom, že ti dává,
nemůže brát, toť záhadou,
a lhostejno, zda levá, pravá...

Když držíš ruku podanou,
možná se ti i lépe stojí...
...a jde... nemáš na vybranou,
když držíš ruku podanou :o)
Autor Cecilka, 08.06.2005
Přečteno 788x
Tipy 1
Poslední tipující: ta co bývala Andělem
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí