Cestovní poezie:-)

Cestovní poezie:-)

Anotace: dílko o naší cestě do Amsterdamu, škoda,že vás to asi nepobaví tak jako mě,když mi ke všemu vyvstávájí živé obrazy:-))

Nápad byl skvělý
vyrazit ven
tři trhlý baby
měli svůj sen.

Už na letišti však smíchy pláči,
zmámena tuzemským pokladem,
Míša se prohání v kolečkáči,
aspoň, že zatím nekradem.

Najít vlak nějak snadné zdá se,
ta orientace v prostoru,
však lístek v celé jeho kráse
my neobjevíme, potvoru.

Na pokoji pak hysteráček,
kdo exkrement chce na hlavu,
na čtvrté posteli s mýdlem sáček
i ramínka kazí náladu.

Ale náš nový přítel zdá se,
byť z nás má ještě trochu strach,
v celé své bohémské kráse
nebude zřejmě noční vrah.

Jen na chvíli jsem se zamyslela
a zas mám městu sbohem dát,
zlou,tichou i tu co svetr chtěla
uvidí Amster vždycky rád.
Autor fire.fly, 27.11.2007
Přečteno 290x
Tipy 1
Poslední tipující: jiljovský
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pocity a dojmy je třeba zaznamenat i za cenu, že tomu nezasvěcení úplně nerozumí...

27.11.2007 17:33:00 | jiljovský

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí