Smrt

Smrt

Anotace: je to smrti o které nic nevíme

Smrt
,,Co je to smrt?
Je to jen přelom okamžiku, kdy se ti změní život
Život?Jaký život, když už jsi ho dávno pustila ze svých dlaní
A kam?Vždyť ho držím stále v ruce
Nedržíš, už je nahoře v té mlze,kde ani vítr nefouká
Jen o tom sníš, jak žiješ a dýcháš z plných plic
Já ale nechci snít ani bdít…já chci ještě chvíli žít
Už nemůžeš jít o krok zpět, natož žít ještě pár let
Byla tvá smrt radost a nebo utrpení?
To nikdy nevíš smrt necítíš
Protože, když ti putuje srdcem
Nestíháš pozorovat jestli se směješ a nebo pláčeš
Úsměv ti ztuhne ještě dřív, než se rozzáříš
A slzy v očích ti zkamení
V tu chvíli se tvé oči v zrcadla promění.“
Autor hedvička, 27.11.2007
Přečteno 381x
Tipy 1
Poslední tipující: J.Švihovský
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Zajímavá úvaha trošku přebásněná. Je to tak zajímavé, že by si zasloužila abys na ní ještě chvíli pracovala.

28.01.2008 16:14:00 | J.Švihovský

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí