Přátelství

Přátelství

Anotace: .

Cítím se hrozně,
cítím se provinile.
Cítím se tak vzdáleně,
tak odloučeně.

Něco se se mnou stalo
a teď už nevnímám přátelství.
Něco se prostě podělalo
a proto propadám zoufalství.

Kde je to přátelství, které jsem měla?
Copak jsem na všechno zapomněla?
Nikde jej nevidím.
Už nic necítím.

Přátelství zmizelo,
už nemám nic,
kampak se podělo?
Nechci nic víc..
Autor Cathy, 28.11.2007
Přečteno 307x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snad se jen na chvíli
schovalo za mráček
jako sluníčko
však on odpluje uvidíš...

29.12.2007 14:54:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí