Intimní exploze

Intimní exploze

Anotace: západní civilizace ve svém prokletí

mám pocit, že každou chvíli exploduju,
ten tlak není možné udržet
proces zániku a zrodu
mi vnucuje svou nevyhnutelnost

teď, zrovna teď bych
chtěl zemřít v bolestech Krista
a zrodit se v klíně lásky
chtěl bych zářit jak slunce
a implodovat jak supernova
vytvořit vesmír
a pěstí ho rozdrtit
co to znamená?
otazník zůstává…

a tak si asi na monitoru prohlídnu lásku,
exploduju do kapesníku
a půjdu spát…
Autor TH, 09.06.2005
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí