Prožít volný pád

Prožít volný pád

Je tu sobota.
Dobrý den!

Nic se neděje,
jen se líně převaluji
v posteli.

Žádné pracovní
rekordy nechystám.

Přeji si příjemně
prožít dnešní den.

Dělat šňůru hloupostí.
Užít si rozpustilosti,
po samý okraj džbánu.

Vymýšlím brusle,
bazén i saunu,
vše zahrnuji do hesla,
prožít volný pád.

V hlavě mám
nastřádanou euforii,
kterou chci uvolnit,
vybudit v sobě akční já,
blbnout,skotačit a smát se,
protože sobota
je den,
který si to zaslouží.
Autor devcatko z jetele, 01.12.2007
Přečteno 320x
Tipy 5
Poslední tipující: Monsignore, Pišák, jerabina
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To se máš, já jsem v práci...

01.12.2007 13:51:00 | Pišák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí