Osnova bolesti

Osnova bolesti

Anotace: O mně...Stručný popis není třeba, ono se to stručně popsalo samo...

Proč slané slzy na mé tváři
Pokaždé tak smutně září?
Proč kapky krve na mé kůži
Připomínají rudou růži?
Pramínky tečou po bělostné pleti,
Kdo se má vyznat v té jizev spleti?
Mé tělo protíná proud té ostré bolesti,
Bolesti z lásky i neštěstí.
Z krve ornamenty na mém těle,
Se sluníčkem jizvy vykukují směle.
Mé tělo je knihou trápení
A nikdy se na tom asi nic nezmění.
Bolest, rána, krev, strup, jizva jsou mými slovy,
Psanými podle bolestné osnovy.
Zvrácená rozkoš, či snad nemoc?
Proč pláče nade mnou i tichá černá noc?
Všechno lze vyčíst
Ze všech těch míst.
Nohy, ruce, břicho, prsa, záda
Snad žádné místo já neměla ráda.
Co se sebou, sama ve své moci
Pluji dál bez pomoci….
A chci ji vůbec?
Autor Karmínka, 01.12.2007
Přečteno 220x
Tipy 4
Poslední tipující: Leedram, Charibeja
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na duši jich mám také nespočet... A na těle se to ještě spočítat dá. Ale přes 800 už to bohužel bude... :-(

17.01.2008 08:45:00 | Karmínka

Chápu. I když já mám jizviček jenom pár - tedy těch na těle. Na duši mám jizev nespočetně. :(

16.01.2008 17:58:00 | Charibeja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí