Parfém lásky

Parfém lásky

Anotace: Těším se má lásko na každý okamžik s tebou.

Přichází perla v náručí ženy,
radost mění den v barevný svět.
Oči tvé mnoho prozradí,
tvé barvy očí řeknou koho milují.
V náručí budeme spolu dlouho stát,
lásko má,mám tě tolik rád.

Rozjasni šedý den plný chladu,
dotkni se mysli,zvedni mi náladu.
Zlaté jablko mého srdce ti dám,
stesk bude pryč, a já nebudu sám.
Dej,či daruj mi políbení,
dej mému životu sladké osvěžení.

Velký vůz přiveze mi dar květový,
přítmí večera zahalí polibek medový.
Zpěv bušení srdce bude se stromy třást,
mezi polibky budeme si otázky klást.
Jak se ti daří,jak se máš,
miluji tě lásko,snad nějak nestrádáš.

Strast stesku v parfému lásky mizí,
nebude našim pánem, bude nám cizí.
Toužím říkat ti něžná slova.
Rolničky štěstí ať navždy zvoní,
ať naše dny jen klidem voní.

Miluji tě lásko,děkuji za vše.
Autor Carlos, 01.12.2007
Přečteno 365x
Tipy 7
Poslední tipující: pejrak, Azachiel de Grim, Blanka~14, sissi-katka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí