Vážné podezření

Vážné podezření

Anotace: ...

Pan Klaus vznesl vážné podezření,
skleníkový efekt,že prý není,
to že masivně nám tají ledovce,
to je asi pouhá fáma pro blbce.

Pan Klaus vznesl vážné argumenty,
ekologové si tropí žerty.
Světu škodí fabriky,
copak je to za triky?

Pan Klaus pustil se do velké hádky.
Copak je tohleto za pohádky?
Nezlobte se proto na něj lidičky,
až nám neporostou ani kytičky.
Autor Akrij8, 02.12.2007
Přečteno 226x
Tipy 2
Poslední tipující: Simísek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nemám ráda Klause=))

03.12.2007 18:49:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí