Věříš na zázraky?

Věříš na zázraky?

Anotace: ...i já věřím, alespoň doufám:)

Mraky tvoří mozaiku propouštěním slunečních paprsků
Ty skládáš střípky nadějí do svých tajných okrsků
Každý den čekám, zda mi od nich půjčíš klíč
Hodiny doufám, že mi cestu vyklestíš

Hodně se změnilo, jaro střídá předjaří
Štěstí se vrátilo, tiše klepe u dveří
Otáčím se, mlčky hledám na zdi klíč
Rychle otvírám, dřív než bude štěstí pryč

Najednou stojím, dveře dokořán
Je tam zima, bílo, tma a mráz
Postava v dáli kvapem míří k nám
Přede mnou velký, strmý sráz

Chtěla bych zakřičet, postavit most
Nadějí překlenout celou svou minulost
Chtěla bych začít s jistotou znova
Jen těžko hledám ta správná slova

Už vím, že postavy z lesů se někdy prostě vynoří
Ale už dávno nestojím s klíčem v ruce u dveří
Nestavím mosty, neměním minulost
Nechci přijít o naději na šťastnou budoucnost...
Autor forget-me-not, 02.12.2007
Přečteno 484x
Tipy 3
Poslední tipující: Monsignore, Michael František
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Věřím, zázraky se dějí stále...

03.12.2007 11:39:00 | Michael František

...a co takhle si vytvořit místo naděje přímo tu šťastnou budoucnost?...EDJ - edukativní děda ježek

02.12.2007 15:18:00 | Dvorní neznaboh Jeho Veličenstva

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí