Proč ?

Proč ?

Anotace: Myslím, že většina z vás ten pocit ztráty někoho blízkého zná, takže pochopíte...

Jediné pravidlo, prý rovné všem,
jest loučení s životem.
Tak proč tomu, tak ksakru není,
proč si to osud, jak chce mění.
Proč ti, kteří si žít zasluhují,
dřív než vrazi a skety, boj se smrtí podstupují.
Vím, že tyhle verše zbytečný jsou,
každý žije dobu, sobě určenou.
Ale stejně rozum nepobírá,
když ti srdce smutek svírá.
Proč ti, co sobě berou a jiným rozdávají,
dřív než sobci, boj se smrtí prohrávají.
Autor Tomíno..., 02.12.2007
Přečteno 320x
Tipy 2
Poslední tipující: gabajzz
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí