Stejni

Stejni

Anotace: ...

Ne,nejsme stejni
a už nikdy nebudeme
život nás mění
a neptá se jestli chceme!

Ne,nemámé týž úsměv
a už nikdy nebudeme
zůstane jen stejný záchvěv
když se obejmeme!

Ne,nemáme stejná přání
a už nikdy nebudeme
nemáme o sobě zdání
jíž stejni se nesejdeme!
Autor En, 02.12.2007
Přečteno 313x
Tipy 1
Poslední tipující: blue
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně reálné.. nemám více co dodat, jelikož mi tvá slova vzala dech.

02.12.2007 22:43:00 | Aishia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí