Železná lady

Železná lady

Anotace: ...s rudým srdcem

Někdy mi přijde prazvláštní,
proč jsem vždy obětí svých ostnatě jemných vášní...
Snad může za to má oddanost pocitům?
Od teď však chci být jen ta dáma s železným srdcem,
ve hře přestanu tahat jen pěšcem,
předejdu tím veškerým smutkům.
Autor Lexisa, 03.12.2007
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ostnatě jemný...zajímavý oxymorón, mnohem lepší než klišé řvoucího ticha.

03.12.2007 15:48:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí