Proti pravidlům...

Proti pravidlům...

Anotace: ...

Proč jen mám žít tak jak ostatní chtějí?
Proč se mi na světě ty věci dějí?
Proč pořád brečím a ostatní se smějí?
Asi mi něco uniká…

Proč padám vzhůru a neletím níž?
Proč mi tu na zemi stavíte kříž?
Proč zase nechci být nebesům blíž?
Z rukou se mi to vymyká…

Sto ku jedné na mě sází
A já tou jednou velkou hrází
Se obklopím a s velkým splínem
Budu si hrát se svým stínem…

Kdy se však mám obětovat?
Kde mám vzduchem poletovat?
Kdy se nemám unavovat?
Odpovězte mi!

Co nadělám proti vám…
Asi nic, stále prohrávám
V tom boji otázek srdcervoucích
V tom reji ostatních kolemjdoucích…

Sto ku jedné na mě sází
Mě už jen jedna věc schází
Když srdce tluče, jak když v kamnech praská,
A tomu citu se říkává láska…
Autor puostě Uadek, 03.12.2007
Přečteno 253x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí