Netrpezlivá

Netrpezlivá

Anotace: ..písala som to bez interpunkčných znamienok...je v tom trochu zmätok :D stáva sa...

čakanie

čakanie na električku
čakanie na vlak
čakanie na priateľa

ktorý nepríde

čakanie na radosť
na lásku

no najhoršie je čakanie na smrť

stojíš na moste
stojíš s tabletkami v ruke
so striekačkou

stojíš no nevieš
kedy príde

okolo mračná pochybností
čakáš pred bránou kostola

na spasenie

nie
to ti nepomôže

čakáš kedy príde čas
skončiť s čakaním

tak nečakaj
aj tak tým nič nezmeníš
smrť si ťa nájde sama

bez čakania
zbytočných rečí
otázok
a odpovedí
bez tabletiek
striekačiek

privíta ťa v plnej kráse
spoznáš kúzlo zla
čaro spomienok
sladkosť minulosti
spokojnosť prítomnosti
v jej mrazivom objatí zatratenia
v jej sladkom dychu

vychutnáš smrť
Autor Seychelly, 03.12.2007
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí