2012

2012

Anotace: uvidíme za pár let....

Vzhůru k lepším zítřkům k propasti se blížíme
Jak slepé stádo běžíme za vidinou zlata
Půda pod nohami v prázdnotu se mění
Pohánění nepochopitelnou touhou směr nezměníme
Vinné i nevinné stihne krutá odplata
Věda i víra zklamali, život není růžové snění

Bůh nad námi svírá Damoklův meč
Pro přírodu stali jsme sžíravou rakovinou
Teď je pozdě, už to nejde vrátit zpět
Hodiny odbíjí dvanáctou, mě zachvátila křeč
Už nevrátíme to, co bylo před hodinou
Podřízli jsme si větev, tak skončí svět

Nepoučili jsme se z chyb
Dvanáctá odbila

Bezvěří budou závidět věřícím
Věřící budou ztrácet víru v Boha
Vrazi budou prosit o odpuštění své oběti
Pak Bibli vítr otevře a tam, jak po staletí, bude psáno:
Nastane den, kdy živí budou závidět mrtvým
Autor Breakthru, 03.12.2007
Přečteno 312x
Tipy 4
Poslední tipující: pejrak, Lupus
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

souhlasím, budoucnost nás růžová nečeká...

06.12.2007 00:28:00 | Lupus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí