Politici

Politici

Anotace: -jste slavnííííí

uprostřed
demokraticky
podnebnýho pásu,
ztroskotaly
velký hlavy.
Byť jejich hrátky,
zaspalé rozumy,
financuje
budoucnost státu.
A jejich platy,
suše leží,
v hromádce
špinavýho prádla.
které čekají
na vysoce kvalitní
operace,
jejich
symbolických mozků.
Ke kterým stejně nikdy nedojde.
Autor Woski, 04.12.2007
Přečteno 310x
Tipy 6
Poslední tipující: Šerák, Herjann Skald Vargstjern, 0-0, W.O.K.O., Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí