Tobě, díky..

Tobě, díky..

Anotace: Automatický text..

Tobě, díky..
*

Ulehám ke spánku
a své oči zavírám,
tebe si můj milý před očima probírám,
vidím tě celého
v tvé kráse a dobrotě,
chtěla bych s tebou být
v pohodě i ve slotě.
*
Celou noc sladce sním
o kom, to já dobře vím,
sním o lásce,
sním o kráse,
o nekonečné pohádce.
*
Můj milý,
píši tobě,
snad to víš,
snad to jednou vycítíš.
Snad slyším svoje srdce,
vždyť ozývá se tak prudce..
*
Můj milý,
já mám strach,
mám strach,
že je to tak,
že potkal i mě ten-to zázrak.
*
Cítím se krásně,
a přesto smutně píši básně,
moje srdce stoná,
má duše cítí,
že skoná..
*
Když jsem ve tvé blízkosti,
cítím se plna úzkosti,
srdce na poplach mi buší
a hlava se mi kol dokola točí,
tajně tě držím za ruku,
v mysli tě hladím po boku,
líbám tvoje ústa
a nejsem si sama sebou ni trochu jista.
*
Přeji si jen s tebou být,
milovat tě a nechat tě si žít,
žít život,
který rád máš,
chovat se tak,
že nic nepoznáš,
milovat
- dávat vše
- nebo nic?
*
Milovat,
to slovo,
které znamená mnohem víc,
milovat
- zahodit snad i klíč?
*
MIlovat,
to dlouhé čekání,
radosti a pokání,
chvění se a soužení,
z lásky krásné toužení.
*
Dík tobě,
milý, drahý můj,
buď sbohem - a v Pánu se opatruj!
Autor LOMI, 05.12.2007
Přečteno 354x
Tipy 2
Poslední tipující: radexk
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Navíc, tato báseň patří k básni "Tiché miluji tě.."

11.12.2007 01:38:00 | LOMI

Zlati, musíš číst mezi řádky.. :,) ..

10.12.2007 23:50:00 | LOMI

Tak ty se s někým líbáš na ústa a mi jen zamáváš! No počkej!:)

10.12.2007 16:08:00 | Metcheque

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí