ČÁSTEČNÁ IRONIE

ČÁSTEČNÁ IRONIE

Anotace: POPIS UČITELE, VESMĚS SRANDOVNÍ

Vlas je velký pán,
do hlavy vštěpuje nám.
Vědomosti naučné,
není to však poučné.
Všichni se tu nudíme,
ale tiše sedíme.
Jen Kašuba vyrušuje,
a hodinu narušuje.
Vlas je potom stresovaný
a vůbec není vyrovnaný.
Pak za dvéře odchází,
tam se dlouho nachází.
Trpělivost nám dochází,
Vlas už ale zase vchází.
Odpočatý, usměvavý vyrovnán,
pln elánu vypravovat nám.
Autor sarady, 09.06.2005
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí