přítel...

přítel...

Anotace: zdrawím ňufku do wěčných lowišť...chybíš mi holka

Wewerce po tvářích slzy kanou,
přítel dnes w noci odešel, aniž by řekl nashledanou.
Táta nechtěl usnout, ona to wí.
newěděl, že ji o přítele swým spánkem připrawí.
Wewelka vzlyká, přítel už se newrátí.
Tátowi je to líto,
bojí se, že i wewerku ztratí.
Neztratí, má ho pořád ráda,
i když jí připrawil o kamaráda.
Psí kámoš už tu není,
A wewerka jen slzy roní.
Autor squirrel, 05.12.2007
Přečteno 248x
Tipy 1
Poslední tipující: Rozárenka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

až na ty w muím říct že se mi to líbí:)

05.12.2007 16:53:00 | Rozárenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí