Lidi

Lidi

Anotace: Krásný víkend přeji.

Važme si jeden druhého,
buďme shovívavý,
jsme stejní i když
každý jiný.

Ty říkáš přikrývka
já deka
za každým z nás zůstávají
činy
co na tom,tebe to leká?

Ty říkáš šálek
a já hrnek zas,
každý máme vyměřený čas
tak vem to ďas.

Neumím psát vzletné básně,
ale píši a je mi krásně.
Komu se nelíbí,
ten nemusí je číst.
Konec,tečka,obraťme list.
Autor takova, 10.06.2005
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí