Objevt svět

Objevt svět

Anotace: Tak ta je 3-4 roky stará, z 8. nebo 9. třídy, když jsem ještě nevěděla, co ze mě bude a když jsem si myslela, že můžu být, co si zamanu. No, sny to byly pěkné. Ale snít můžu dál. A kdo ví, jak se nakonec k pravdě dostanu... :-)

Jít za svým cílem a dál,
Zkoumat, co by si kdo přál.
Cítit pocit chvění z něčeho nového,
Z něčeho neznámého.
Odhalit věci nové a vzrušující
Pomoci těm, kdo v zemi jsou tlející.
Objevit jevy, tajemnou krásu,
Pro náš svět virtuální spásu.
Ležet a snít o věcech známých
A přeci tak dalekých, o snech mých.
Přát si stát u brány světů,
Stát a rozhazovat spousty květů.
Dýchat vůni kouzel a mágů,
Nahlédnout do starých sarkofágů.
Prozkoumat pravdu starou tisíce let
Pomalu s postupem odhalit svět.
Kroužit nad oceánem času
A naslouchat vnitřnímu hlasu.
Autor Karmínka, 07.12.2007
Přečteno 262x
Tipy 2
Poslední tipující: radexk
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí