Tanec so smrťou

Tanec so smrťou

Anotace: ten posledný zo všetkých

Smiem prosiť?
Hudba už hrá
Nič nie je ružové
ako sa zdá.
Smiem prosiť?
niet cesty späť
už nedokážeš
roztrhnúť sieť.
Smiem prosiť?
Musíš byť rýchla
aby si čím skôr
naposledy vzdychla.
Takže smiem prosiť?
Nemáme čas.
Už do tunela
volá ťa môj hlas.
Tak podáš mi ruku,
na parket vykročíš?
Nevadí, že iba
do kruhu sa točíš.
Tak ideš tancovať?
POsledná vyzva!
Beštia - smrť
ťa už pohrýzla.
Nemáš už šancu
tak radšej choď
uterák do ringu
naveky hoď.
Niet cesty nazad
k smrti sa blíž
už kopú ti hrob
už stĺkajú kríž...
Autor Syala, 07.12.2007
Přečteno 334x
Tipy 3
Poslední tipující: Vision of me
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí