Vytí

Vytí

Anotace: ...

Do uší se zařízl ten strašný zvuk.
Smutný pes vyje.
V pustém bytě u dveří sedí.
Čeká až přijdou.
Nikdo se nevrací.
Úpěnlivě prosí.
Slyším ho.
Rve mi to uši.
Trhaně přecházím, jak zvíře v kleci.
Chci ho hned umlčet.
Vyje.
Není to pes.
Jsem to já.
Autor feenuit, 10.12.2007
Přečteno 261x
Tipy 4
Poslední tipující: Erion Fate, Dračičák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tohle je fakt dobrý, skvělý závěr

11.12.2007 14:07:00 | Erion Fate

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí