Vzpomínka

Vzpomínka

Anotace: tuhle básničku jsem napsala před 12 lety,byla moje první.

Já znal jsem dívku
a měl jsem ji moc rád,
ale ta dívka,
nechtěla mi své srdce dát.
Proč jsem tu dívku
vlastně potkával,
proč já vůl,
u Beránka sedával.
Teď tu dívku obdělává jinej,
proč já byl tak línej
a neřek jí pár slov vlídnejch,
moh být pro mě,svět s ní jinej.
Asi změním lokál,
abych se furt nebál,
že tu dívku potkám
a ona mi zas nedá,
to své srdce,
pod levým ňadrem schované,
které říká né a né a né.
Autor mikyša, 11.12.2007
Přečteno 345x
Tipy 3
Poslední tipující: Breakthru, estrellita
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Co resp. koho mi to jen připomíná?

20.12.2007 17:52:00 | Breakthru

na to, ze prvni, tak moc hezka..:o)

11.12.2007 13:22:00 | estrellita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí