Měsíc

Měsíc

Anotace: Co s námi dělá úplněk

Při měsíčku se krásně líbá,
i ten ptáček rád zazpívá,
když je měsíc v úplňku,
já ráda chodím po venku.

Toulám se takhle krajinou,
nemám však vzpomínku jedinou.
ten měsíc má nade mnou zvláštní moc,
aniž bych věděla,prochodím celou noc.

Nejkrásnější noc je při úplňku,
když napadne sníh,
krajina celá v bílém hávu,
má takový zvláštní třpyt.
tak proč spěchat večer domů,
měsíc láká venku být.
Autor mikyša, 11.12.2007
Přečteno 296x
Tipy 3
Poslední tipující: Breakthru, Dračičák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

a na jaře ten měsíc vášní se roztouží

20.12.2007 17:51:00 | Breakthru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí