SEN

SEN

Anotace: mobil každej ho má hodně lidí ho potřebuje

mobil zvoní bežím k němu,
pes mě honí k tomu všemu,
mluvím do něj halo halo,
a na druhé straně, co se stalo??
říkám mám kreditu málo.
V tom se náhle probudím
do ruky se podívám
mobil ale nevidím
no jo vždiť se mi to zdálo!
protože já paušál mám.
Autor filipika, 11.12.2007
Přečteno 372x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí