PC

PC

Anotace: počítač nezbytná věc pro mnoho lidí:-D

má rád počítač jak ladně spouští program,
mám rád počítač pár programů v něm mám
jdu si zapnout hru, s vodárnou jako GURU
hned na všechno seru.
s myší já se peru.
ale hraju fér
a každej můj kvér
jde to samo z těch her.
ale když se posere,
zpomalení, chyba,
to mě ale nasere
no jo někdy to tak bývá.
mám rád svůj počítač Athlon on je
mám rád svůj počítač a o tom to je!!
Autor filipika, 11.12.2007
Přečteno 305x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí