Mám rád vánoce.

Mám rád vánoce.

Anotace: Nostalgie vánoc...

Mráz kreslí na okně kouzelné obrázky,
Obrázky jež tvarem se liší,
Stromeček v koutě voní a co to mé uši slyší?
Cinkání rolniček .

Mléko a suchary leží na svém místě,
Modlím se za Santu aby přišel jistě.
Hoj mojí sobíci stůjte,
Chvíli strpení tu mějte.

Bude to jen chvilička mám dnes práce dost,
Však v každičkém domečku jsem vítaný host.
Rozdám jen dárečky co děti si přejí,
Však mám radost když u stromečku se smějí.

Santa už u stromku stojí a směje se,
Místností voní chvojí a libá vůně nese se.
Tady je panenka co sis tajně přála,
A tu je koník s bujnou hřívou,
Tvá očka aby se furt smála
A tvůj koník ať do boje cválá s velkou silou.

Mám rád vánoční svátky,cukrový a stromek,
Santa roznáší dárky,a obchází každý domek.
Se svými sáněmi prohání se vzduchem
Jeho sobíci blaženě chrochtají vzruchem.

Vánoční svátky značí pohodu a klid
Mám rád ten vánoční hvězdy svit,
Mám rád svíčky a kolem ten zhon,
V kostele znějí koledy a zní vánoční zvon.

Rád krájím jablko a liji olovo,
Krajem se nese klapání kopyt sobovo.
Cinkání rolniček a půlnoční mše,
Proto mám rád vánoce a to by bylo vše.
Autor Medvídek@.., 11.12.2007
Přečteno 760x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí