bez bubnů a totemů

bez bubnů a totemů

Anotace: ...

to se jen na chvíli zastavila země
roztočené nebe
zpívalo
kreslilo
snášelo se
na můj obličej

a zrovna padala hvězda
taková ta
co nikdy nemine svůj cíl

náušnice z třešní
sladký a temný jak večerní slunce
lákaly k nakousnutí
stejně jako myšlenky
o ránu
kterého mi nikdy
nebude líto

stínu draka
co si jen tak poletuje
oplatím úsměv

zavřu oči
dotknu se zimy na okraji kaluží
...

kdeže jsou země zaslíbený?
Autor maena, 12.12.2007
Přečteno 288x
Tipy 12
Poslední tipující: Lota, Michal Kvido, Lucie Teru, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tohle se dá číst i desetkrát a je to pořád o něčem jiném, moc pěkná

22.12.2007 11:16:00 | Michal Kvido

Já vím že se opakuju ale je to prostě skvělá báseň

20.12.2007 17:49:00 | Lucie Teru

Dík...

20.12.2007 10:10:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí