Žhnout

Žhnout

Anotace: zapátral a našel

Dohasínají zažloutlý drobky
z tvý poslední cigarety,
obraz je pod obraz rozmazaný,
tvůj přítel pod stolem
právě podruhé obědval,
nic nepotěší víc,
než cizí neštěstí.

Holka,
co je momentálně nejhezčí,
na molu namol jasně vítězí
a světlo nad stolem,
od lampy,
lehce stagnuje,
přivírajíc ztěžklá víčka
do matně žhnoucích
popelníků.
Červená tenká linka cvrnknutého špačka.
Kolotoč bez barevných bariér.
Vlasy nepoblité panenky od kulatýho mola.
Nám šťastných sedmnáct.

Mžourání,
dvou párů očí
do tmy.
Čas nečeká.
Možná se tam vrátím...
Autor animovaný medvídek Pů, 14.12.2007
Přečteno 264x
Tipy 6
Poslední tipující: pejrak, Smeták, Lukáš Rymeš, prostě Zuzana, stmivani.na.lepsi.casy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Náladovka, celkem dobře pojmutá.

20.12.2007 16:51:00 | prostě Zuzana

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí